Spring til indhold

Roulette-strategi

Læg en god roulette-strategi og vind mange penge. Roulette er et af internettets allermest populære spil, og for at blive rigtig dygtig til spillet, og maksimere sine vinderchancer, så skal man have lagt en god strategi. I roulette findes såkaldte systemer, som man kan benytte i forbindelse med en strategi, og det er vejen til endnu mere succes. Jo større indsigt man har i de forskellige systemer, jo bedre kan man tilrettelægge sin spillestil og gå fra bordet med en ordentlig gevinst. Det er dog vigtigt at vide, at roulette mest af alt handler om held, men også om at tage chancer.

En god roulette-strategi kan med sikkerhed bane vejen til flere og større gevinster. Ingen ved, hvor bolden lander, når spillet først er i gang, men derfor er det alligevel væsentligt at have en strategi for, hvad man vil satse på, og hvor meget man vil satse. Det handler derfor også om at tænke sig godt om. En velkendt strategi inden for roulette er at benytte sig af Martingale Systemet. Her skal man fordoble sin indsats, hver gang man taber, og når man vinder, skal man starte forfra igen.

Den gode roulette-strategi baner vejen for flere gevinster

Den bedste roulette-strategi handler først og fremmest også om at holde hovedet koldt. Man må ikke lade tingene løbe løbsk, og med den rette strategi kan man derfor sikre sig, at man hverken kommer til at satse for meget eller for lidt. Man kan med fordel beslutte sig for, at man veksler mellem at spille på et enkelt nummer og på en farve. Der er altid mindre vinderchancer ved at satse på et enkelt nummer, men her er gevinstmulighederne til gengæld langt større.

Satser man på enten sort eller rød, så er der 50 % chance for at vinde, og det vil altså sige, at der er rigtig gode muligheder. Har man en periode, hvor det ikke går så godt i spillet, så kan det være fordelagtigt at spille så sikkert som overhovedet muligt. Det kan i hvert fald være en del af en god roulette-strategi. Man kan også vælge at gøre brug af nogle af de andre systemer end den tidligere nævnte. Fibonacci-systemet er også flittigt anvendt inden for roulette; her skal man placere sit bet som summen af de to foregående bets. Det har i flere tilfælde vist sig, at dette system er yderst fordelagtigt, men det handler også om, hvilket temperament man har. Det kan være bedst at prøve forskellige strategier af.

Øv dig på roulette – og bliv bedre

Vil man være rigtig dygtig til roulette, så gælder det om at øve sig. Det gode ved at spille online er, at man kan spille helt uden indbetaling, men så kan man naturligvis heller ikke vinde penge. Formålet med dette kan være at øve sig og samtidig lære at lægge en god og effektiv roulette-strategi. Når man ikke spiller for penge, så har man nemlig ikke noget at tabe.

På den måde er det også relevant at finde ud af, hvad det er for et system, man finder mest passende. Det er nemlig ikke alle, der har de samme præferencer, og heller ikke alle, der synes, at alle systemer virker lige godt. Martingale er det mest populære system at anvende som en del af en god roulette-strategi, og det har vist sig helt sikkert at virke. Det kan derfor være det bedste sted at starte, når man skal i gang – og så skal man desuden ikke være bange for at satse.

Prøv også One Hit Miracle-strategien

Har man et favorittal, så kan man vælge at benytte sig af One Hit Miracle-strategien. Det er også en populær roulette-strategi, men den kræver, at man både er villig til at satse, og at man samtidig også holder tungen lige i munden. Her vælger man at satse på ét eneste tal, runde efter runde, og tanken bag denne strategi er, at man før eller siden vil ramme det tal, man har satset på. Det er derfor, at “miracle” er en del af navnet på denne strategi – for tanken er nemlig, at det er et mirakel, når bolden lander på lige præcis det tal, som man har udset sig.